Санкції не вплинуть на законні інтереси клієнтів ПАТ «Сбербанк» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Санкції не вплинуть на законні інтереси клієнтів ПАТ «Сбербанк»

Світ
15
Шановні клієнти ПАТ «Сбербанк»,
Перш за все, хочемо подякувати вам за розуміння тимчасових незручностей, обумовлених протизаконними діями третіх осіб щодо блокування головного офісу банку. Ми приймаємо всі необхідні заходи для якнайшвидшої ліквідації наслідків протиправних дій.
Ліквідні активи й кредитний портфель банку на сьогодні складають понад 60 млрд. грн., що практично в 4 рази перевищує депозитний портфель з коштами українських фізичних і юридичних осіб на рівні 15,9 млрд. грн. і забезпечує виконання банком зобов’язань перед клієнтами.
Санкції затверджені до ПАТ «Сбербанк» стосуються заборони виведення капіталу на користь материнської структури, згідно із заявою НБУ, та не пов’язані з комерційною діяльністю банку, а диктуються іншими обставинами. Дані обмеження не вплинуть на законні інтереси клієнтів.
ПАТ «Сбербанк» має всі необхідні ресурси та управлінський досвід для продовження стабільної роботи. Банк орієнтований на підтримку своїх клієнтів – понад мільйон українських громадян і тисячі вітчизняних підприємств.
З повагою,
Правління ПАТ «Сбербанк»
За матеріалами:
Сбербанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас