Стало відомо, хто займеться безпекою на Євробаченні-2017 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, хто займеться безпекою на Євробаченні-2017

Світ
472
Як повідомляють організатори конкурсу, команду безпеки днями презентували експертам і представникам країн-учасниць.
Під час зустрічей з главами делегацій країн-учасниць і європейськими експертами Олександр Дічек представив програму заходів безпеки, передбачену для Євробачення-2017, а також представив главі європейської служби безпеки конкурсу свою команду. Запропонований комплекс заходів щодо забезпечення безпеки був високо оцінений європейцями, йдеться в повідомленні.
“Ми усвідомлюємо глибину джерел загроз, на які ми повинні давати адекватну відповідь. Ми підібрали висококваліфіковану команду, яка впорається з усіма ризиками і проведе Євробачення-2017 на належному рівні, забезпечивши безпеку як учасникам, так і гостям конкурсу”, – запевнив Дічек.
Олександр Дічек був одним із засновників і керівником Української федерації працівників недержавних служб безпеки. У 2005 році його обрали головою правління “Міжнародної антитерористичної єдності”.
У 2005-2006 рр. він був радником першого віце-прем’єра України, радником секретаря РНБО, з 2007 року – член Міжвідомчої комісії Кабінету Міністрів з питань протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас