Стала відома українська ціна нового купе від Volkswagen — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стала відома українська ціна нового купе від Volkswagen

Технології&Авто
1560
Нагадаємо, в рамках Женевського автосалону компанія Фольксваген повністю розсекретила наступника Passat CC – нову модель Arteon.
У моторну гамму купеподібного авто з чотирма дверима увійшли три бензинові і три дизельні мотори. Перші представлені 1,5-літровим агрегатом потужністю 150 кінських сил і дволітровим TSI в 190 і 280-сильною модифікаціях. Серед двигунів на важкому паливі будуть запропоновані дволітрові мотори потужністю 150, 190 і 240 кінських сил. Привід – передній або повний. Коробки передач – шестиступінчаста механіка або семидіапазонний DSG.
Новітній Volkswagen Arteon буде доступний в Україні з червня 2017 року двох комплектаціях – Elegance і R-Line. У базовій версії новинка буде оснащуватися круїз-контролем, електрорегулюванням передніх сидінь в шести напрямках, шкіряним кермом і аудіосистемою з вісьмома динаміками. В іншому виконанні з’являться підігрів передніх крісел і їх оздоблення шкірою і алькантарою, а також контрастна прострочка і накладки на педалі під метал.
У першій партії він буде доступний з бензиновим мотором 2.0 TSI (280 к.с.) і 7-ступінчастою роботизованою DSG з подвійним зчепленням. Пізніше можна буде замовити передньопривідний Arteon з 2-літровим бензиновим TSI на 190 сил.
Ціна на Volkswagen Arteon в Україні стартує від 43 000 доларів.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас