Nokia готує два суцільнометалеві смартфони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia готує два суцільнометалеві смартфони

Технології&Авто
1799
Згідно зі свіжими даними, Nokia не поспішає з випуском флагмана і має намір розширити присутність в середньому ціновому сегменті з Android-моделями Nokia 7 і Nokia 8 в металевому корпусі на процесорі Snapdragon 660.
Ставка на середній ціновий сегмент.
Після анонса компанії HMD Global перших Android-смартфонів Nokia 3, Nokia 5 і Nokia 6 початкового і середнього цінових сегментів, шанувальники відродженого фінського бренду очікують появ нової флагманської Android-моделі. Проте, за даними профільного ресурсу NokiaPowerUser, який послався на джерела в галузі, такими новинками під брендом Nokia знову стануть смартфони середнього цінового діапазону.
В даний час ці очікувані новинки називають Nokia 7 і Nokia 8, однак на час офіційного анонсу вони з великою ймовірністю отримають інші назви. Особливо з урахуванням того, що Nokia 8 – як і Nokia 9, і Nokia P1, вважаються назвами, «заброньованими» за майбутньою флагманською моделлю бренду на базі процесора Qualcomm Snapdragon 835.
Згідно з останніми даними, обидва смартфони, Nokia 8 і Nokia 7, будуть виконані на базі все ще не представленого процесора Snapdragon 660, який йде на заміну популярному чіпу Qualcomm середньо-цінового сегмента Snapdragon 653, який, в свою чергу, свого часу прийшов на заміну Snapdragon 652.
За матеріалами:
cnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас