Samsung налагодить масове виробництво 7-нм чіпів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung налагодить масове виробництво 7-нм чіпів

Фондовий ринок
507
Цього тижня в мережі з’явилися чутки про те, що розробники Samsung планують запустити в масове виробництво 7-нм чіпи вже до 2018 року. Днями, під час березневої міжнародної конференції China Semiconductor Technology Conference (CSTIC) в Шанхаї, представники компанії Samsung офіційно підтвердили цю інформацію. Крім того, в рамках заходу співробітники південнокорейського гіганта поділилися подробицями щодо планів компанії.
Віце-президент з технологій Samsung Хо-Кью Кан вважає, що виробники чіпсетів зіткнуться з труднощами при переході на 10-нм техпроцес, однак використання транзисторів GAA FET стане вирішенням цієї проблеми.
Під час заходу представники компанії відзначили, що запуск 7-нм техпроцесу націлений на розробку високопродуктивних чіпсетів, що включають підтримку штучного інтелекту, сервери і просунуті системи допомоги водіям (ADAS), а також багато іншого. Що стосується переходу на 5-нм техпроцес, то розробники планують приступити до реалізації плану масового виробництва до 2020 року.
Представники компанії Samsung також відзначили стрімке зростання китайських компаній, які сфокусували свою увагу на розробці додатків в сфері IoT. Беручи до уваги величезний потенціал продукції даного сегмента ринку, Samsung випустила технологію FD-SOI як недорогої альтернативи технологічного процесу FinFET, а також представила 28-нм напівпровідники на FD-SOI пластинах спеціально для пристроїв IoT.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас