Завищена на 11 млн гривень: Держаудитслужба перевірила вартість ремонту Південного мосту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завищена на 11 млн гривень: Держаудитслужба перевірила вартість ремонту Південного мосту

Казна та Політика
670
В результаті перевірки діяльності столичного “Київавтодору” співробітники Державної аудиторської служби виявили факт завищення вартості ремонту дорожнього покриття Південного мосту в Києві на 11 млн гривень.
 
Про це повідомляє прес-служба Держаудитслужби.
Зокрема, підрядники безпідставно збільшили обсяги виконаних робіт, внесли в акти виконаних робіт недостовірні відомості про використані матеріали та будівельні машини, а також неправильно застосували норми і розцінки. При цьому, зазначають в службі, один з представників виконавця перешкоджав аудиторам провести зустрічну перевірку для підтвердження вартості виконаних робіт, пред’явленої до оплати “Київавтодору”, яка за документами склала понад 46 млн гривень.
Також під час ревізії виявлено порушення законодавства в сфері держзакупівель. Наприклад, корпорація не скасувала торгів і уклала з підрядниками договори на загальну суму майже 418 млн гривень, незважаючи на невідповідність пропозицій учасників торгів вимогам документації конкурсних торгів. Про результати ревізії повідомлено Київську міську державну адміністрацію, а матеріали контрольного заходу направлено до Головного слідчого управління Національної поліції України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас