Стало відомо, скільки власників АЗС групи "Приват" збанкрутували протягом лютого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки власників АЗС групи "Приват" збанкрутували протягом лютого

Фондовий ринок
2161
Понад 130 товариств з обмеженою відповідальністю переважно з харківською реєстрацією, які в різний період часу протягом 2014-2015 років володіли мережею автозаправних станцій (АЗС) групи “Приват” (бренди ANP, Sentosa, “Авіас”, “Мавекс” та інші), в лютому були визнані судами банкрутами.
Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських організацій Міністерства юстиції.
Ці компанії самі виступали ініціаторами свого банкрутства.
На момент банкрутства вони вже не володіли ні АЗС, ні іншим майном.
У більшості випадків процедура ліквідації компаній почалася в серпні 2016 року з прийняттям відповідного рішення на загальних зборах засновників.
Згідно з актами інвентаризації майна цих ТОВ від листопада 2016 року, компанії не володіли ні основними засобами, ні товарно-матеріальними цінностями, ні майном, ні грошовими коштами.
У більшості компаній був однаковий розмір дебіторської заборгованості в розмірі 500 тис. гривень.
Водночас переважна більшість з цих більш ніж 130 компаній мали кредиторську заборгованість в розмірі від 500 до 600 тис. гривень перед однією і тією ж компанією – ТОВ “Провід Груп”.
ТОВ “Провід Груп” заснована в Харкові в квітні 2014 року, її засновником вказаний Віталій Малоіваненко.
Цей самий чоловік є засновником “Голд Сервіс Плюс”, “Едіфіс Компані”, які разом з “Провід Груп” фігурували в розслідуванні МВС від 2014 за фактом фіктивного підприємництва.
Зокрема, мова йде про ТОВ “Сен-10”, “Атойл”, “Сегіна”, “Велес Ойл”, Темп Ойл”, “Еліт Нафта”, “НК Синтез”, “Олімпік Трейд”, “Сварог Ойл”, “Ойл Сервіс”, “Рекорд Ойл” та інших.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас