У РФ планують звільнити від податків всіх, хто потрапив під санкції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У РФ планують звільнити від податків всіх, хто потрапив під санкції

Світ
744
У Росії бюджетний комітет Держдуми схвалив поправки в російське законодавство, які можуть звільнити від податків тих, хто потрапив під санкції Заходу.
За даними видання, точний текст поправки стане відомий при винесенні проекту на голосування в Держдумі, проте на даний момент її зміст зводиться до наступного:
“Фізособи – податкові резиденти інших країн, якщо вони перебували під “заходами обмежувального характеру” інших держав (термінологія законодавства, що описує санкції), незалежно від того, чи перебували вони на території РФ, можуть відмовитися від російського податкового резидентства.
Для цього потрібно подати до ФПС заяву, додавши до неї документ про податкове резидентство в іншій юрисдикції”.
“Перелік держав і об’єднань, чиї санкції дадуть росіянам і іноземцям право звільнитися від статусу податкового резидента в нашій країні, складе уряд”, – повідомляє “Ехо Москви”.
На звільнення від статусу податкових резидентів Росії зможуть претендувати особи, що потрапили під санкції з початку 2014 року.
Нагадаємо, нещодавно ЄС на півроку продовжив санкції проти громадян України та Росії, введені через загрозу територіальній цілісності України.
За матеріалами:
Коммерсантъ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас