МТСБУ починає виплати за зобов'язаннями СК "Україна" і "Скайд" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МТСБУ починає виплати за зобов'язаннями СК "Україна" і "Скайд"

Фондовий ринок
358
Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) розпочало процедуру прийому документів за зобов’язаннями страхових компаній “Україна” і “Скайд”.
Як повідомляє прес-служба бюро, документи приймаються до 30 травня.
Згідно із затвердженим президією МТСБУ порядку повернення гарантійних внесків страховиків до фонду захисту потерпілих у дорожньо-транспортних пригодах шляхом врегулювання страхових випадків, страховик, який втратив членство в МТСБУ може звернутися в бюро з заявою про повернення його гарантійного внеску до Фонду захисту потерпілих (ФЗП) шляхом врегулювання страхових випадків за його договорами.
Виплати за страховика проводяться в межах його внеску в ФЗП і відповідно до кількості отриманих бюро звернень від постраждалих за договорами ОСЦПВ такого страховика.
Гранична сума виплати визначається президією МТСБУ на основі аналізу кількості отриманих звернень та наявності у заявників необхідних документів.
Після проведення в межах визначених граничних сум виплат фізичним особам президія МТСБУ може прийняти рішення про можливість подальшого здійснення повернення залишку коштів гарантійних внесків шляхом врегулювання страхових випадків і виплат страхового відшкодування за іншими зобов’язаннями страховика (в тому числі перед юридичними особами).
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас