МЕРТ зняло санкції з усіх імпортерів скрапленого газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЕРТ зняло санкції з усіх імпортерів скрапленого газу

Казна та Політика
571
10 березня Міністерство економічного розвитку і торгівлі наказами №347 і №351 скасувало спеціальні санкції до українських та іноземних імпортерів паливно-мастильних матеріалів і їхніх контрагентів.
Про це повідомляє прес-служба МЕРТ.
Йдеться про 9 імпортерів а саме: ТОВ “Паралель-М ЛТД, ТОВ “Пропан Трейд”, ТОВ “Укргазпетролеум”, ТОВРВК Плюс”, ТОВ “Укрпетролпостач”, ТОВУПК-Європлюс”, “Exposoft Trade LLP” , “Emitrade FZE”, “Luxoil Import LLP”.
“Отже, на сьогоднішній день спільними зусиллями Мінекономрозвитку, СБУ та профільних асоціацій, оперативно вжито заходів щодо перевірки причетності ряду суб’єктів господарювання до завдання істотної шкоди національним інтересам України у сфері економіки і повністю вирішена проблема застосування спеціальних санкцій до суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, які імпортують в Україну скраплений газ, що мала місце в лютому 2017 року», – пише прес-служба МЕРТ.
Як відомо, 6 лютого 2017 року на підставі подання Служби безпеки України Мінекономрозвитку застосувало спеціальну санкцію у формі тимчасового зупинення зовнішньоекономічної діяльності до деяких імпортерів паливно-мастильних матеріалів.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас