Ейндховен може стати одним з перших маршрутів Ryanair з України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ейндховен може стати одним з перших маршрутів Ryanair з України

Фондовий ринок
1338
Одним з перших напрямків найбільшого європейського лоу-кост авіаперевізника Ryanair з України може стати нідерландський напрямок.
Між тим, днями у ЗМІ з’явилося повідомлення, що Ryanair готується почати польоти в столичний аеропорт Жуляни і у Львів, що випливало з інформації, виявленої на нідерландському сайті авіаперевізника – згадка двох українських повітряних гаваней з’явилася в коді сайту Ryanair.
До цього міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що один з найбільших бюджетних авіаперевізників Європи 15 березня заявить про намір почати роботу в Україні, імовірно пропонуючи польоти з Києва та Львова.
“15 березня у нас буде спільна прес-конференція з одним із найбільших європейських лоукостів, який оголосить про свій намір зайти на український ринок. Я сподіваюся, що 15 березня це буде і в Києві, і у Львові”, – сказав він.
В.Омелян уточнив, що ця компанія і проінформує про маршрути, і про своє бачення ринку, і про потенційні напрямки подальшої співпраці.
“Це велика новина. Це те, до чого ми йшли кілька років поспіль”, – підкреслив глава Мінінфраструктури.
На думку учасників ринку, мова, швидше за все, йде про найбільшого європейського лоукост-перевізника Ryanair, який у лютому повідомляв про можливість незабаром оголосити про плани польотів в Україну. “Я думаю, що найближчим часом ми оголосимо щодо цього напряму”, – сказав тоді начальник юридичного управління компанії з питань регулювання і законодавства Юліуш Коморек в інтерв’ю польському виданню Fly4free.
“Я не можу сказати, коли зберемося в Україну – в цьому зимовому сезоні чи тільки в наступному літньому сезоні. Безумовно, ми вивчаємо маршрути з України до Польщі, але також і в інші європейські країни”, – зазначив Ю.Коморек.
У грудні 2016 року Міністерство інфраструктури України підтвердило ведення переговорів аеропортів Києва та Львова з Ryanair про польоти в Україну.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас