Порошенко схвалив угоду з ЄС про участь України в бізнес-програмі COSME — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко схвалив угоду з ЄС про участь України в бізнес-програмі COSME

Особисті фінанси
202
Президент України Петро Порошенко підписав закон “Про ратифікацію Угоди між Урядом України та Європейським Союзом про участь України в програмі ЄС “Конкурентоспроможність підприємств малого та середнього бізнесу (COSME) (2014-2020)”.
Про це повідомляє прес-служба глави держави.
Так, ратифікація угоди COSME дозволить Україні реалізовувати проекти за такими напрямками програми: поліпшення умов доступу малих та середніх підприємств на ринки; поліпшення умов для конкурентоспроможності; формування культури ведення бізнесу.
Програма ЄС “Конкурентоспроможність підприємств малого та середнього бізнесу (COSME) (2014-2020)” (Competiveness of Small and Medium Enterprises) – європейська програма підтримки малого та середнього бізнесу. Відзначається, що ратифікація угоди відкриє доступ українським підприємствам державного, приватного та громадського секторів до фінансування як з боку бюджету програми, так і з боку інвестиційних і венчурних фондів Євросоюзу.
Нагадаємо, в лютому ВР підтримала за основу та в цілому законопроект №0130 “Про ратифікацію Угоди між Урядом України та Європейським Союзом про участь України в програмі ЄС “Конкурентоспроможність підприємств малого та середнього бізнесу (COSME) (2014-2020)”. За документ з другого разу проголосували 226 парламентаріїв (спочатку 224 нардепа).
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас