Microsoft зменшила розмір оновлень Windows 10 на 35% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft зменшила розмір оновлень Windows 10 на 35%

Технології&Авто
781
Шанувальники Windows і прихильники швидких оновлень будуть раді дізнатися нові подробиці про Unified Update Platform (скорочено UUP), нову технологю розгортання оновлень ОС Microsoft.
Отже, технологія UUP, чиє впровадження в тестових збірках Windows Insider почалося ще в листопаді минулого року, стане доступна широкому колу користувачів з виходом Windows update 10 Creators Update в квітні.
Дана технологія повинна прискорити процес завантаження та встановлення оновлень на пристроях під управлінням Windows 10 завдяки впровадженню нового механізму, який дозволить краще контролювати час інсталяції оновлень і знизить обсяг завантажуваних даних. Зокрема, компанія говорить про так звані диференційовані завдання. Простіше кажучи, замість скачування всього підряд система завантажує «тільки те, що потрібно», перебудовуючи все старе на новий лад.
Начебто нічого надзвичайно складного в цьому немає, але насправді ж втілення цієї концепції в життя — завдання не з легких. А головні труднощі зумовлені величезними шматками коду, успадкованими від попередніх версій Windows і оновлень.
Загалом, в майбутньому тільки великі оновлення на зразок Creators Update, які повинні виходити двічі на рік, потрібно буде завантажувати в повному обсязі, тоді як розмір звичайних оновлень буде зменшено в середньому на 35%.
Microsoft зменшила розмір оновлень Windows 10 на 35%
Учасники програми Windows Insider можуть розраховувати на ще більш істотне скорочення розміру оновлень, але в їхньому випадку оновлення будуть виходити частіше. Що ж, дуже ймовірно, що з впровадженням UUP і розширених можливостей контролю користувачі Windows 10 нарешті отримають заслужені швидкі і безпроблемні оновлення.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас