КМДА має 7 варіантів рішення проблеми з Шулявським мостом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА має 7 варіантів рішення проблеми з Шулявським мостом

Світ
535
Для реконструкції дорожньої розв’язки біля станції метрополітену «Шулявська» Київська міська державна адміністрація пропонує сім варіантів, — заявив заступник голови відомства Олександр Спасибко.
«На даний момент є 7 варіантів будівництва розв’язки та реконструкції мостового переходу», — повідомив він журналістам з уточненням, що ремонт зачепить Шулявський мостовий шляхопровід, вулицю Теліги та проспект Перемоги.
Нагадаємо, 27 лютого в Києві обвалилася зовнішня конструкція пішохідної частини Шулявського шляхопроводу. Після пригоди мер Кличко звернувся до Президента України Петра Порошенка з проханням звільнити голову Солом’янської райдержадміністрації та анонсував звільнення деяких керівників комунальних підприємств, які відповідають за транспортну інфраструктуру Києва.
На даний момент директор комунальної компанії «Київавтодор» Олександр Густєлєв, заступник мера Києва Ілля Сагайдак і голова Солом’янського району столиці Максим Шкуро написали заяви на звільнення у зв’язку з обвалом Шулявського мосту.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас