Чому замість Насірова призначили вихідця з Вінниці - пояснення Данилюка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чому замість Насірова призначили вихідця з Вінниці - пояснення Данилюка

Казна та Політика
2226
Кандидатура Мирослава Продана як в.о. голови Державної фіскальної служби була обрана з урахуванням його досвіду роботи, а також незадовільної роботи податкової міліції, яку очолює інший претендент на посаду в.о. Сергій Білан, пояснив міністр фінансів Олександр Данилюк.
 
“Нам треба було вибирати з двох заступників – М.Продана і С.Білана. У М.Продана є досвід роботи як в адмініструванні податків, так і на митниці. А С.Білан є головою податкової міліції, яка зараз поза законом і діяльність якої була незадовільною”, – написав голова Мінфіну на своїй сторінці в Facebook.
Він додав, що у Білана багатий досвід роботи, але виключно в силових структурах. “Тому я не міг підтримати його кандидатуру”, – підсумував Данилюк.
Міністр повідомив, що вже провів нараду з новим в.о. голови ДФС, де були визначені пріоритети подальшої роботи відомства. Серед них голова Мінфіну назвав прискорення інституційної реформи служби, реформування офісу великих платників податків, впровадження системи управління ризиками, оприлюднення ключових показників ефективності, імплементацію пакета антикорупційних змін до Податкового кодексу, в тому числі, створення прозорого реєстру відшкодування ПДВ.
“Міністерство фінансів і я особисто очікуємо результативної роботи від нового в.о. голови ДФС”, – написав Данилюк.
Нагадаємо, в п’ятницю уряд усунув з посади голови ДФС Романа Насірова, щоб слідство, яке веде Національне антикорупційне бюро України відносно нього, було неупередженим і ефективним.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас