Трамп скоротить витрати на екологію на 17% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Трамп скоротить витрати на екологію на 17%

Світ
281
В США можуть скоротити на 17% витрати на федеральні агентства, що займаються проблемою зміни клімату.
Це призведе до різкого зниження фінансування наукових досліджень і супутникових програм. Мова йде про Національне управління океанічних і атмосферних досліджень (NOAA), яке, в свою чергу, фінансує, в тому числі, управління прибережними зонами і дослідження гирл річок.
Повідомляється, що управління океанічних і атмосферних досліджень може втратити 126 млн доларів своїх надходжень, а відділ супутникових досліджень – 513 млн доларів від нинішніх показників. NOAA є частиною Міністерства торгівлі, бюджет якого також буде в цілому скорочено на 18%.
При цьому Адміністративно-бюджетне управління при адміністрації президента попросило міністерство торгівлі оцінити, у скільки обійдеться бюджету звільнення співробітників агентств при одночасному підвищенні на 1,8% зарплат працівникам, які залишилися.
Зазначимо, президент США Дональд Трамп, ще будучи кандидатом на пост глави держави, критикував фінансування проектів, націлених на дослідження зміни клімату. Він також обіцяв скасувати Паризьку угоду щодо клімату в разі перемоги.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас