Як часто ви купуєте вживані товари і речі на секонд-хендах? - опитування Finance.UA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як часто ви купуєте вживані товари і речі на секонд-хендах? - опитування Finance.UA

Особисті фінанси
875
Як свідчать останні соціальні опитування, через кризу українці частіше стали цікавитися уживаними товарами і купувати речі в секонд-хендах.
У секретаріаті Ради підприємців при Кабміні також відзначають, що в 2016 році продажі через систему секонд-хендів продемонстрували зростання на 20-30%.
Безумовно, де є попит, там є і пропозиція. Так, в Україну за останні роки зайшли цілі мережі «секондів», розростаються павільйони і магазини з вживаними речами, збільшується асортимент пропонованих речей і товарів (від одягу, до вживаної техніки), з’являється дедалі більше оголошень з пропозиціями в Інтернеті… і це в той самий час, коли середнього класу, на жаль, залишається все менше і спостерігається зниження купівельної спроможності.
З урахуванням таких реалій, портал Finance.UA вирішив поцікавитися, який відсоток наших читачів не гребує в повсякденному житті купувати і користуватися вживаними речами і товарами.
Дивно, але незважаючи на всі перераховані вище тенденції, на наше запитання «як часто ви купуєте старі товари і речі на секонд-хендах?» більшість, а саме 34% читачів, відповіли пунктом «ніколи».
Але 26% респондентів все ж відзначили, що в останні роки беруть більше таких товарів і речей. 18% зізналися, що купують вживані товари і речі вкрай рідко. 12% відзначили, що завжди беруть товари та речі б/в. І 10% купують товари і речі на секонд-хендах, коли потрібно щось особливе.
Як часто ви купуєте вживані товари і речі на секонд-хендах? - опитування Finance.UA
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас