Що купити для Apple iPhone 4 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що купити для Apple iPhone 4

Фондовий ринок
1421
За 7 років активного використання провід iPhone 4 з великою часткою ймовірності став непридатним. Цю проблему можна вирішити кількома способами. Найочевидніший – придбати новий кабель з 30-піновим штекером.
Більш актуальний спосіб – перехідник для Lightning, який дозволяє використовувати сучасний кабель Apple навіть зі старими мобільними пристроями. До речі, аналогічний перехідник існує і для microUSB.
Набагато вигідніше купувати комплекти аксесуарів. Наприклад, набір з USB-вилки євростандарту, автомобільний зарядний пристрій і два Lightning-кабелі обійдуться вам значно дешевше, ніж якщо купувати їх окремо.
Часто електророзетки знаходяться далеко від меблів, причому мова йде не тільки про житлові приміщення, але і офісні будівлі. Для полегшення процесу зарядки смартфона рекомендуємо придбати компактний і малопомітний настінний тримач для смартфонів, який кріпиться до стіни і радикально вирішує питання розташування пристроїв, що підзаряджаються.
Продовжити час життя проводу і позбутися від появи заломів біля його основи можна за допомогою мініатюрних кольорових підсилювачів, які кріпляться до проводу і не дають можливості випадково перегнути кабель у найслабшому місці. Існують нейтральні фіксатори у вигляді маленьких котушок. Для шанувальників креативних рішень були придумані фіксатори у вигляді мультяшних фігурок.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас