Данилюк оцінив вартість поїздки Насірова на інавгурацію Трампа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Данилюк оцінив вартість поїздки Насірова на інавгурацію Трампа

Казна та Політика
1510
Поїздка голови Державної фіскальної служби (ДФС) Романа Насірова на інавгурацію Президента США Дональда Трампа коштувала від 25 тис. до 1 млн доларів.
Про це в соціальній мережі Facebook написала голова Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Наталія Корчак.
“Чимало було розмов про неостанніх людей в державі, які персонально взяли участь в інавгурації нового американського Президента. Зокрема, порушувалися питання, за які кошти були здійснені подорожі, про походження коштів на поїздку і про необхідність перевірки подорожей окремих осіб відповідно до антикорупційного законодавства”, – написала вона.
Відзначається, що 6 лютого міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що проситиме антикорупційні органи перевірити поїздку голови Державної фіскальної служби Романа Насірова на інавгурацію Трампа.
Національне агентство отримало лист з проханням перевірити участь голови ДФС в заходах, пов’язаних з інавгурацією Президента США в січні цього року.
З посиланням на відкриту інформацію Президентського інавгураційного комітету США, в листі наголошується, що подорож до Вашингтона і участь в інавгурації могли обійтися на одну людину від 25 тис. до 1 млн доларів.
Раніше Насіров повідомив, що є шанувальником Трампа і підтвердив поїздку на його інавгурацію.
Данилюк ініціював притягнення Насірова до дисциплінарної відповідальності і погрожував звільненням.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас