ArcelorMittal ініціював розслідування стосовно товарів із Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ArcelorMittal ініціював розслідування стосовно товарів із Росії

Фондовий ринок
897
Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі порушила антидемпінгове розслідування щодо арматури і катанки з Російської Федерації.
Відповідне рішення прийнято 13 лютого 2017 року після вивчення скарги ПАТ “ArcelorMittal Кривий Ріг”, а також звіту та висновків Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (МЕРТ). Рішення набрало чинності в день оприлюднення відповідного повідомлення – 18 лютого.
“У скарзі наведено достатньо інформації, згідно з якою імпорт в Україну арматурного прокату (арматури) і катанки, походженням з РФ, міг здійснюватися за демпінговими цінами. При цьому рівень демпінгової маржі може не відповідати мінімальному, а обсяги імпорту – незначними, згідно з положеннями закону (“Про захист національного товаровиробника від демпінгового імпорту”).
Таким чином, умови та обсяги імпорту могли завдати шкоди національному товаровиробнику”, – зазначено в повідомленні. Проведення антидемпінгового розслідування
Протягом 30 днів, з дати публікації повідомлення в “Урядовому кур’єрі”, міністерство буде проводити реєстрацію зацікавлених в розслідуванні осіб та розглядає вимоги щодо проведення слухань. Протягом 60 днів МЕРТ розглядає письмово викладені коментарі та інформацію стосовно порушення розслідування.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас