Рада повинна врегулювати питання існування податкової міліції - Южаніна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада повинна врегулювати питання існування податкової міліції - Южаніна

Казна та Політика
364
Голова парламентського комітету з питань податкової політики Ніна Южаніна закликає законодавчо врегулювати питання податкової міліції.
Голова парламентського комітету з питань податкової та митної політики, народний депутат фракції “Блок Петра Порошенка” Ніна Южаніна звернула увагу лідерів фракцій на необхідність законодавчого врегулювання питання існування податкової міліції.
“Ми не можемо ховатися від проблеми існування податкової міліції, яка виникла з прийняттям закону 5368 “Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні). Я звернулася до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням зазначити позицію уряду з цього питання. Вважаю, що це вже не питання податкової політики – це питання функціонування державних структур, які мають певні функції, і без правонаступництва вони не можуть бути ліквідовані”, – заявила парламентарій в понеділок, повідомляє прес-служба партії “Блок Петра Порошенка”.
Голова комітету наголосила, що за результатами консультацій з головами комітетів, які займаються питаннями правоохоронної діяльності, народні депутати домовилися: податкова міліція не може бути ліквідована без передачі певних функцій правонаступнику.
“Я запрошую міністра фінансів Олександра Данилюка на засідання комітету з питань податкової і митної політики в середу, 22 лютого, для того, щоб він представив нам концепцію створення нового органу з боротьби з фінансовими злочинами, доповів, як проходить імплементація тих норм, які ми прийняли, тому що, як ми бачимо, суспільство незадоволене саме реформуванням податкової системи. Настав час розробки дійсно нової концепції реформування податкової системи, яка буде пов’язана з економічною політикою держави, а не просто виправить окремі недоліки”, – сказала Н.Южаніна.
За матеріалами:
Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас