"Артемсіль" 2017 року модернізуватиметься — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Артемсіль" 2017 року модернізуватиметься

Фондовий ринок
363
Міністерство аграрної політики і продовольства затвердило фінансовий план ДП “Артемсіль”, який передбачає виділення 199,6 млн грн на модернізацію виробництва.
Відповідно до прес-релізу “Артемсолі” в четвер, зазначені кошти будуть спрямовані на технічне переозброєння і реконструкцію цехів, дільниць, впровадження передової техніки і технологій, модернізацію гірничотехнічного та технологічного обладнання.
“Значний обсяг коштів, який ми направимо на заміну застарілого і придбання нового сучасного обладнання, дозволить нам в першу чергу створити безпечні умови праці, а також підвищити енергоефективність підприємства. Крім того, ми продовжуємо працювати над поліпшенням якості продукції, що випускається, і збільшенням її асортименту”, – цитується в повідомленні керівник ДП “Артемсіль” Володимир Доля.
У 2017 році держпідприємство планує запустити лінію з виробництва фасованої фотосепарованої солі. Крім того, “Артемсіль” планує інвестувати в створення проекту і придбання обладнання для комплексу з виробництва харчової вакуум-виварної солі і впровадження обладнання з таблетування солі. Випуск цих видів продукції намічений на 2018 рік.
ДП “Артемсіль” – одне з найбільших підприємств з видобутку і реалізації кухонної солі (NaCl) на території Центральної та Східної Європи. Його виробничі потужності розташовані в Соледарі (Донецька обл.). Підприємство експортує продукцію в 19 країн. Близько 35% продукції компанії реалізується в Україні, а решта – за кордон (дані за 2016 рік).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас