Кабмін не розглядав питання введення НС в енергетиці - Зубко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін не розглядав питання введення НС в енергетиці - Зубко

Енергетика
170
Кабінет міністрів України на засіданні у вівторок не розглядав питання введення надзвичайного стану в енергетиці.
Про це повідомив віце-прем’єр-міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.
«Ні, питання сьогодні не розглядалося», – сказав він журналістам після засідання.
За результатами засідання Енергетичного штабу в понеділок були запропоновані заходи для забезпечення стабільності енергосистеми країни і зменшення споживання вугілля з 28 тис. тонн до 20 тис. тонн, а міністру енергетики та вугільної промисловості Ігорю Насалику було доручено опрацювати дані заходи.
«Населення було захищене з точки зору енергопостачання і тепла. Я думаю, що день-два такого великого значення не мають, але найголовніше – процес антикризових заходів вже запущений», – сказав Зубко.
Нагадаємо, в кінці січня ветерани АТО і народні депутати заблокували гілку залізниці Луганськ – Лисичанськ – Попасна на ділянці Гірське – Золоте для припинення торгівлі з незаконними збройними формуваннями. Блокпост блокади отримав назву «Редут Богдана». Пізніше була заблокована станція Світланове.
Прокуратура 26 січня відкрила кримінальне провадження за фактом блокування залізниці в Луганській області на лінії розмежування за ч.1 ст.279 Кримінального кодексу України (блокування транспортних комунікацій).
За матеріалами:
Forbes.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас