Кличко розповів, де треба будувати нові автовокзали — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко розповів, де треба будувати нові автовокзали

Казна та Політика
778
У Києві потрібно будувати нові перехоплюючі автовокзали на в’їздах/виїздах з міста, щоб заміський транспорт не утруднював рух, створюючи додаткові пробки в столиці.
Про це в ефірі каналу “Київ” заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба мера.
Він нагадав, що в столиці недавно був відкритий новий, сучасний і комфортний автовокзал на Теремках, який, на жаль, поки що не працює на повну потужність. “Ми відкрили сучасний європейський вокзал з належним сервісом. Він чудовий. Такі вокзали повинні бути не в центрі міста, вони повинні бути поруч зі станціями метро і в тих місцях, де буде комфортно пересісти на комунальний міський транспорт”, – сказав Кличко.
Водночас, він нагадав, що в центрі Києва досі працюють старі автовокзали, які не пройшли переатестацію. Мер зазначив, що зараз вокзали і станції підпорядковуються Фонду державного майна, який повинен прийняти рішення про їх закриття. “На цих вокзалах досі працює велика кількість нелегальних перевізників”, – додав Кличко.
Мер зазначив, що міська влада планує створювати хаби біля ключових транспортних артерій міста, проте не в центрі столиці.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас