Власник Booking.com придбав сервіси Momondo і Cheapflights — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власник Booking.com придбав сервіси Momondo і Cheapflights

Фондовий ринок
529
Компанія Group Inc., якій належать різні сервіси для подорожей, зокрема Booking.com, уклала угоду про купівлю двох сервісів групи Momondo.
Мова йде про сервіси Momondo і Cheapflights, які є майданчиками для пошуку та бронювання авіаквитків, готелів і апартаментів, а також оренди автомобілів.
Вартість операції складе $550 млн, вона буде оплачена грошовими коштами, зазначає компанія. Очікується, що операція буде закрита до кінця 2017 року з урахуванням схвалення регулюючих органів.
“Метапошуковики (формують пошукову видачу за рахунок агрегування результатів пошуку інших пошукових систем – ред) є привабливими для споживачів, і ми зацікавлені в тому, щоб розширити нашу глобальну присутність на цьому ринку. Momondo і Cheapflights будуть приємними доповненнями до нашого портфеля метапошуковиків”, – заявив CEO Priceline Group Гленн Фогель, процитований у повідомленні.
Компанія Group об’єднує сервіси для мандрівників і надає відповідні послуги більш ніж в 225 країнах через свої майданчики Booking.com, priceline.com, KAYAK, agoda.com, Rentalcars.com і OpenTable.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас