В Україні названо найкращі автомобілі 2017 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні названо найкращі автомобілі 2017 року

Технології&Авто
787
Офіційна церемонія нагородження переможців акції «Автомобіль року в Україні 2017», що відбулася 6 лютого в готелі Hilton, продемонструвала зміну в симпатіях вітчизняних автомобілістів.
Автомобіль року в Україні вибирається вже вшістнадцяте. Голосування проходить за змішаною системою: журі ділиться на професійне, журналістське і громадське – членом якого може стати будь-який автолюбитель, який зареєструється на сайті autoroku.ua або заповнить спеціальну анкету в журналі «Автоцентр». У підсумку свої вподобання озвучили майже 66 тисяч українців, небайдужих до автомобілів. До складу журналістського журі увійшли 25 фахівців, які представляють провідні профільні ЗМІ. Незважаючи на кількісну нерівність, при підрахунку голосів результати двох журі рахувалися в пропорції 50 на 50. Треба відзначити, що думки двох журі збігалися далеко не завжди, але в підсумку ми отримали об’єктивний, хоч і дещо несподіваний результат.
В Україні названо найкращі автомобілі 2017 року
Цього року в конкурсі було відразу дві головні номінації. Автомобілі сегменту SUV сьогодні займають практично половину вітчизняного ринку нових автомобілів, і організатори вирішили вибрати окремо найкращий легковий автомобіль і найкращий кросовер року в Україні.
З останнім ситуація була багато в чому передбачувана: Kia Sportage – один з найяскравіших дебютів 2016 року в своєму сегменті, кросовер чудово стартував і на нашому ринку, і, безумовно, буде визначати ситуацію в класі і 2017 року. Логічно, що саме цей автомобіль за сумою голосів двох журі і був удостоєний титулу «Кросовер/SUV року в Україні 2017».
В Україні названо найкращі автомобілі 2017 року
У сегменті чисто легкових автомобілів не було настільки явного фаворита. І переможець став двічі нетиповим для нашого суспільства. По-перше, це хетчбек – а в попередні роки всі симпатії, як правило, були на боці седанів. По-друге, хоч ми вже й віддавали перевагу французьким брендам, але компанія Renault вперше заслужила головну нагороду в акції «Автомобіль року в Україні». Тріумф Renault Megane, «Найкращого легкового автомобіля в Україні 2017», демонструє як зміни у вподобаннях українців, так і помітний ривок французької компанії в оновленні власного модельного ряду. Новий Megan справді можна вважати автомобілем нового рівня для цього виробника.
В Україні названо найкращі автомобілі 2017 року
Крім основних переможців, були названі кращі з кращих і в більш вузьких номінаціях:
 
Малий клас – smart fortwo
Компактний і середній клас – Toyota Corolla
Бізнес і люкс-клас – Mercedes-Benz E-Class
Купе/кабріолет – Ford Mustang
Малий кросовер – Renault Captur
Компактний кросовер – Volkswagen Tiguan
Середньорозмірний кросовер – Mitsubishi Pajero Sport
Повнорозмірний кросовер – Mercedes-Benz GLS-Class
Пікап – Mitsubishi L200
Співвідношення ціна/якість – Hyundai Elantra
Дизайн – Lexus RX
Електромобілі та гібриди – Toyota RAV4 Hybrid
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас