У продаж надійшов новий будинок ЖК «Озерний гай Гатне» від «Інтергал-Буду» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У продаж надійшов новий будинок ЖК «Озерний гай Гатне» від «Інтергал-Буду»

Нерухомість
1647
Розвиток житлового комплексу Озерний гай Гатне набирає обертів — 1 лютого компанія «Інтергал-Буд» почала продаж квартир у будинку №5. «Якщо ви досі тільки придивлялися до першого заміського комплексу від «Інтергал-Буду», то тепер настав час визначитися з вибором і нарешті придбати тут квартиру», — прокоментували в компанії.
У продаж надійшов новий будинок ЖК «Озерний гай Гатне» від «Інтергал-Буду»
«Озерний гай Гатне» — перший житловий комплекс передмістя столиці з власними озерами і впорядкованими пляжами. Уже зараз на території комплексу відкрито дитячий і спортивний майданчики, універсальне ігрове поле, майданчик для воркауту, зону барбекю і багато іншого. «До моменту заселення у будинок №5 тут стане ще затишніше і комфортніше», —додали в компанії.
Придбавши квартиру в житловому комплексі «Озерний гай Гатне», покупці отримають усі переваги міського життя подалі від столичної метушні. В «Інтергал-Буді» відзначають, що постаралися створити справжній мальовничий куточок. Впорядкована територія з авторським ландшафтним дизайном, озера, фруктовий сад, тінисті алеї зроблять проживання в комплексі ще приємнішим.
У продаж надійшов новий будинок ЖК «Озерний гай Гатне» від «Інтергал-Буду»
У будинку №5 представлені варіанти квартир на будь-який смак. Це і компактні планування від 32 кв. м для молодих людей, які тільки починають самостійне життя, і просторі дворівневі апартаменти, які вже встигли стати родзинкою комплексу.
«Не відкладайте свою мрію про нове житло на завтра, адже на старті продажу завжди діє найпривабливіша ціна — 10 500 грн/кв. м! А тим покупцям, які ще не встигли зібрати всю суму для купівлі квартири, ми пропонуємо унікальні умови розстрочки на період до 10 років з першим внеском від 5%», — відзначили в компанії.
Щоб пришвидшити процес переїзду у нову квартиру, покупці можуть скористатися спеціальною пропозицією від «Інтергал-Буду» — ремонт «під ключ» від забудовника. «Ми позбавимо вас зайвих клопотів, допоможемо заощадити кошти і зробимо так, щоб ви змогли заселитися у свою нову квартиру відразу ж після введення будинку в експлуатацію. А вам залишиться тільки подбати про гарний настрій для святкування новосілля. До того ж ціна на ремонт сьогодні як ніколи приваблива — від 2 000 грн/кв. м», — розповіли в «Інтергал-Буді».
Дізнатися більше подробиць, а також отримати вичерпні відповіді на всі питання можна у відділі продажу за адресою: с. Гатне, вул. Свободи, 1 або за номером (044) 466-1-366.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас