У столиці до кінця року може з'явитися віддалене управління світлофорами для боротьби з пробками на дорогах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У столиці до кінця року може з'явитися віддалене управління світлофорами для боротьби з пробками на дорогах

Технології&Авто
171
До кінця поточного року київські адміністративні установи та комунальні підприємства об’єднають в єдину мережеву інфраструктуру, повідомив радник київського міського голови Юрій Назаров.
“Уже база інфраструктури створена. До середини року ми покриємо десь 60% структурних підрозділів, і до кінця року ми повністю всі підрозділи покриємо”, – сказав він журналістам в Києві в п’ятницю.
Ю.Назаров пояснив: “Ми будуємо міську інфраструктуру передачі даних, тобто, по суті, кладемо оптоволоконний кабель, щоб об’єднати структурні підрозділи, забезпечити швидку передачу даних, безпечну і захищену”.
За його словами, в єдину локальну мережу вже інтегровані Київська міськдержадміністрація, київський контакт-центр, data-центр, Шевченківська райадміністрація, департамент фінансового аудиту, КП “Київський метрополітен” і “Київпастранс”.
“Ми побудували базу інфраструктури, яку будемо нарощувати, і будемо охоплювати всі структурні підрозділи”, – зазначив радник мера Києва.
За його словами, столична влада планує до кінця року інтегрувати в систему світлофорні об’єкти, щоб побудувати інтелектуальну транспортну систему.
“Тобто автоматичне перемикання світлофорів або віддалене управління світлофорами, наприклад, коли пробки”, – сказав Ю.Назаров.
Разом з тим мер Києва Віталій Кличко заявив: “Наше завдання – об’єднати все (структурні підрозділи – ред.) це в єдину систему комунікації… Ми сьогодні, Київська міська адміністрація, витрачаємо на цей сервіс близько 40 млн грн”.
Згідно з планом, єдина інформаційно-комунікаційна інфраструктура буде включати контактний центр, єдину систему обліку, електронний документообіг, data-центр, картку киянина, єдиний білінг, єдину GIZ-систему.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас