Бізнесмен Єрмолаєв придбає Business Consulting Agency LTD — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бізнесмен Єрмолаєв придбає Business Consulting Agency LTD

Фондовий ринок
713
Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив громадянину України Вадиму Єрмолаєву отримати контроль над компанією Business Consulting Agency LTD, яка в свою чергу контролює ТОВ “Торговий Дім “Агроальянс”(Дніпро) – офіційного дилера сільгосптехніки CASE IN (США).
Згідно з інформацією на сайті АМКУ, компанія Business Consulting Agency контролюється громадянами Данії та України, але після концентрації фізособа-громадянин України втратить контроль над цією компанією.
Бізнес-сфера діяльності В. Єрмолаєва охоплює реалізацію будівельної техніки під ТМ Liebherr, сільгосптехніки New Holland, торгівлю сільгоспкультурами, спиртними напоями в Дніпропетровській області, надання транспортних послуг для перевезення вантажів і оренду нежитлової нерухомості в Дніпропетровській області та в Києві. Бізнесмен також здає в оренду поліграфічне обладнання для випуску упаковки з картону і паперу, надає інформаційні послуги в медичній сфері в Дніпропетровській області.
В.Єрмолаев є власником торгово-промислової корпорації “Алеф”, якій належить кілька торгово-розважальних, торгово-ділових і житлових комплексів в Дніпрі.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас