Ford сподівається зробити повітря Лондона трохи чистішим за допомогою гібридних фургонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford сподівається зробити повітря Лондона трохи чистішим за допомогою гібридних фургонів

Технології&Авто
307
Неможливо вирішити проблему забруднення повітря великого мегаполісу одним махом. Бажання Ford надати Лондону кілька гібридних вантажопасажирських фургонів не зможе чарівним чином змінити ситуацію, але, безсумнівно, стане одним з кроків до вирішення цієї проблеми.
Ford і міська влада Лондона об’єднали зусилля для того, щоб зробити повітря столиці Великобританії трохи чистішим завдяки відмові від використання автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння. З цією метою Ford запускає в Лондоні 12-місячний пілотний проект, в рамках якого кілька місцевих компаній отримають доступ до парку з 20 гібридних фургонів Transit Custom. З боку Великобританії проект підтримує центр Advanced Propulsion Centre, що фінансується урядом.
Фургони Transit Custom будуть використовуватися в основному для міських поїздок. Наприклад, для доставки вантажів або виконання робіт з технічного обслуговування. Позаяк поїздки будуть здійснюватися на невеликі відстані, з невеликою швидкістю і протягом короткого проміжку часу, то теоретично фургони можна буде використовувати виключно на електротязі, що зведе викиди шкідливих речовин в атмосферу міста до нуля.
Вантажопасажирські фургони є важливою частиною комерційної індустрії Лондона. На них припадає 75 % пікового вантажного трафіку — вони здійснюють в середньому 280 000 поїздок в будній день, долаючи щагалом 8 млн миль (12,9 млн км).
Цей пілотний проект буде корисний і автовиробнику. Протягом найближчих п’яти років Ford планує поставити на ринок 13 нових моделей електромобілів, включаючи новий Mustang.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас