Вибух, стрілянина і пограбування банкомату: в Жовтих Водах напали на охоронців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вибух, стрілянина і пограбування банкомату: в Жовтих Водах напали на охоронців

Кримінал
1564
У м. Жовті Води Дніпропетровської області невідомі, намагаючись пограбувати банкомат, напали на співробітників охоронного агентства.
Подія сталася в понеділок близько 3-ї ночі на бульварі Свободи, повідомляє прес-служба поліції області.
Злодії залізли всередину будівельного магазину, відігнувши металевий лист на віконній рамі. Після цього вони за допомогою газового різака намагалися дістатися до сейфа банкомату, проте встигли лише пошкодити захисний кожух. Грошові кошти викрадені не були.
“Співробітники охоронного агентства, які прибули за викликом сигналізації, почали оглядати банкомат, в цей час з отвору в стіні випав невідомий предмет і вибухнув. Після цього через отвір в стіні з приміщення магазину вибігло двоє невідомих чоловіків і почали стріляти по охоронцях. Скориставшись нагодою, нападники втекли з місця злочину”, – повідомляють в поліції.
На місці події правоохоронці знайшли скобу до запалу від гранати, дві гільзи калібру 9 мм та інші речові докази, завдяки яким буде доведена вина зловмисників.
За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Вживаються заходи щодо встановлення та затримання розбійників.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас