Japan Display починає серійний випуск п'ятидюймових екранів IPS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Japan Display починає серійний випуск п'ятидюймових екранів IPS

Технології&Авто
640
Компанія Japan Display (JDI), що поставляє екрани для смартфонів Apple iPhone, анонсувала початок масового виробництва нових РК-панелей (IPS), виконаних за технологією LTPS. Вони мають діагональ 5 дюймів і характеризуються здатністю WQHD (2560х1440 пікселів). Щільність пікселів тут становить понад 500 ppi, це гідний, хоч і не рекордний показник.
Виробник говорить про використання нових матеріалів та зниження споживаної потужності. Як повідомляється, полікристалічний кремній, що використовується у виробництві панелей, дозволив добитися економії енергії при одночасному вирішенні проблеми прояву мерехтінь при низьких частотах (30 Гц), притаманної сучасним РК-панелям.
Виробник запевняє, що завдяки внесеним поліпшенням частота оновлення екрану може вільно варіюватися в діапазоні від 30 до 60 Гц в залежності від сигналу, причому на якість зображення це ніяк не вплине. Крім того, ці нові дисплеї отримали всі переваги фірмової технології Pixel Eyes другого покоління: більш тонкі рамки, більш глибокий чорний колір і здатність розпізнавати торкання мокрими пальцями.
Завдяки спеціальній вбудованій мікросхемі підтримується можливість підвищення роздільної здатності зображення з 1080p до 1440p. Іншими словами, дисплей зможе відображати картинку в роздільній здатності WQHD навіть якщо можливості графічної підсистеми пристрою будуть упиратися в формат Full HD.
З інших заявлених виробником параметрів можна відзначити максимальну яскравість 500 кд/м², контраст 1500:1, і 96% охоплення колірного простору NTSC.
Відвантаження нових 5-дюймових дисплеїв JDI почнуться не раніше лютого, а перші пристрої, оснащені цими екранами, очікуються лише у другому півріччі.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас