Який банк може для вас стати альтернативою ПриватБанку? - Опитування Finance.UA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Який банк може для вас стати альтернативою ПриватБанку? - Опитування Finance.UA

Кредит&Депозит
2909
В кінці минулого року банківський ринок України і всю фінансово-кредитну систему нашої країни (а разом з ними і багатьох клієнтів банку) сколихнула гучна історія з націоналізацією Приватбанку.
До націоналізації ПриватБанк посідав перше місце за розміром активів, розміром капіталу, кількістю клієнтів-фізосіб, кількістю емітованих пластикових карт тощо. Тому роль ПриватБанку в банківській системі України (незважаючи на чималі втрати в останні роки), можна сказати, більш ніж вагома.
Про причини і можливі наслідки націоналізації був уже написаний не один матеріал. І детально ми зараз на цьому зупинятися не будемо. Цікавить інше, чи бачать наші читачі в даний момент альтернативу «Привату»?
Як показало опитування порталу Finance.UA, 47% наших читачів, незважаючи на всі останні події навколо банку, мають намір залишатися клієнтами цієї фінустанови. 26% опитаних бачать як альтернативу Привату тільки банки з іноземним капіталом.
Який банк може для вас стати альтернативою ПриватБанку? - Опитування Finance.UA
17% респондентів вказали, що «Не бачать альтернативи». 5% опитаних вважають, що замінити ПриватБанк здатний будь-який інший приватний банк. Ще 5% відповіли, що мають намір користуватися послугами інших держбанків.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас