Рабинович вважає, що вимоги МВФ є згубними для України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рабинович вважає, що вимоги МВФ є згубними для України

Казна та Політика
3592
Народний депутат і лідер політичної партії “За життя” Вадим Рабинович вважає, що вимоги Міжнародного валютного фонду (МВФ) згубні для України.
Таку думку він висловив з приводу чергового траншу.
МВФ дуже послідовний у своїх вимогах до України – під його диктовку ми знищуємо цілі галузі, вивозимо свій український ліс, щоб їм там, у Європі, легше дихалося. Давайте ще підвищувати пенсійний вік і забудемо, що тривалість життя у нас найнижча в Європі, – це значить, що українцям потрібно довічно гарувати до пенсії. Нашій країні не потрібно співпрацювати з цією організацією”, – заявив Рабинович.
Голова підкомітету ВР з прав людини навів як приклад Ірландію, “яка відмовилася від співпраці з МВФ і стала країною з прогресуючою економікою, Грецію, яка “відправила” МВФ і теж стала нормально розвиватися і працювати”. “Україні не потрібно співпрацювати з МВФ, не можна виконувати їхні вимоги. Що значить, продавати землю зараз, коли всі доведені до злиднів! Її скуплять не прості українці, зовсім інші люди, ми знаємо, хто”, – заявив він.
“Упевнений, що день, коли МВФ піде з України, буде днем ​​звільнення. Хіба справжній друг прийде до вас у будинок і скаже: знаєш, розвали його і тоді буду з тобою дружити далі? Хіба справжній друг скаже: підніміть вік пенсіонерам, вирубайте ліси, убийте економіку?” – зазначив Рабинович.
Він вважає, що Україні не потрібні ні МВФ, ні Росія, ні Європа. “Україні необхідно мати свою, проукраїнську позицію, спрямовану на те, щоб люди краще жили” – резюмував політик.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас