Прокуратура закрила провадження стосовно екс-заступника генпрокурора Каська — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура закрила провадження стосовно екс-заступника генпрокурора Каська

Казна та Політика
358
Київська місцева прокуратура N6 закрила кримінальне провадження за підозрою колишнього заступника генерального прокурора України Віталія Каська у вчиненні шахрайських дій і використанні підробленого документа під час здійснення приватизації житла в Києві.
Як повідомляє в понеділок прокуратура м. Києва на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук, за результатами вивчення матеріалів кримінального провадження прокуратура встановила, що органом досудового слідства не здобуто достатніх доказів для доведення винуватості В.Каська в суді, а встановлені порушення є малозначущими для притягнення його до кримінальної відповідальності.
“У зв’язку з цим процесуальним керівником – прокурором Київської місцевої прокуратури №6, прийнято рішення про припинення провадження стосовно В.Каська на підставі п. 3 ч. 1 ст. 284 Кримінально-процесуального кодексу України”, – сказано в повідомленні.
В даний час законність прийняття рішення про закриття кримінального провадження перевіряється прокуратурою міста Києва.
Як повідомлялося, 15 лютого 2016 року В.Касько написав рапорт про звільнення з посади заступника генпрокурора. 16 лютого чинний на той час генпрокурор Віктор Шокін схвалив рапорт В.Каська про відставку.
У квітні В.Касько був повідомлений Генпрокуратурою про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 4 ст. 190 (шахрайство) та ч. 4 ст. 358 (підробка документів) Кримінального кодексу України у зв’язку з махінаціями при отриманні квартир у столиці. Крім того, у вересні було накладено арешт на його автомобіль.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас