ФГВФО продовжує виплати вкладникам банку «Хрещатик» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО продовжує виплати вкладникам банку «Хрещатик»

Кредит&Депозит
301
У зв’язку з прийняттям виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) рішення від 12 січня 2017 року № 104, Фонд з 16 січня 2017 року продовжує виплати коштів вкладникам даного банку.
Про це йдеться на сайті фонду.
Для отримання коштів вкладники з 16 січня 2017 року до 24 лютого 2017 року включно можуть звертатись до установ банків-агентів Фонду ПАТ «ПУМБ».
Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно звернутись до установ банків-агентів та пред’явити паспорт і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Виплати відшкодування також здійснюватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.
Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії: паспорту та документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.
Виплати відшкодувань вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас