Міненерго запропонувало кандидата на голову "Магістральних газопроводів України" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міненерго запропонувало кандидата на голову "Магістральних газопроводів України"

Фондовий ринок
290
Міністерство енергетики та вугільної промисловості пропонує Кабінету міністрів призначити керівником створюваного ПАТ “Магістральні газопроводи України” нинішнього віце-президента ПАТ “Укртрансгаз” Валерія Ноздріна.
Про це повідомили в прес-службі відомства.
“Міністерство подало кандидатуру Ноздріна на розгляд Кабінету міністрів. Поки в Міненерго офіційні документи про його призначення керівником підприємства “Магістральні газопроводи України” не надходили”, – зазначили в прес-службі.
Як повідомлялося, Ноздрін працює на посаді віце-президента “Укртрансгазу” з 2014 року.
Уряд на засіданні 9 листопада 2016 року вирішив створити ПАТ “Магістральні газопроводи України” в рамках розділення НАК “Нафтогаз України” за напрямками діяльності.
Паралельно Кабмін відкоригував терміни проведення реформи системи управління магістральними газопроводами через відставання.
За рішенням уряду, майно, що використовується в даний час “Укртрансгазом” для транспортування газу, повинно бути передано “Магістральним газопроводах України” протягом 30 днів з моменту вступу в силу остаточного рішення Стокгольмського арбітражу в суперечці між “Нафтогазом України” і російським “Газпромом”.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас