Skoda представила оновлену Octavia — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Skoda представила оновлену Octavia

Технології&Авто
3376
Компанія Skoda на автовиставці в Відні, Австрія, показала світу оновлене сімейство Octavia.
Skoda Octavia буде пропонуватиметься в кузові універсал і ліфтбек.
Новинка отримала нову решітку радіатора, новий передній і задній бампер, модернізовані задні габаритні вогні і “розділену” головну оптику. Також оновлена Octavia порадує ново. мультимедійною системою, детектором сліпих зон, обігрівом керма і багатьма іншими примочками, які повинні допомогти водієві в управлінні.
Що стосується силових установок, то вони залишаться колишніми – агрегати TSI і TDI, потужністю від 86 к.с. до 184 к.с. Також модель може оснащуватися двигуном 1.6 MPI (110 к.с.). Всі вони будуть доступні з 6-ступінчастою “механікою”, а також трансмісіями DSG-6 і DSG-7. Крім цього, оновлена Skoda Octavia отримала модифікацію CNG, яка оснащується двигуном 1.4 G-TEC, потужністю 110 кінських сил.
Також будуть доступні “заряджені” модифікації Skoda Octavia RS і Octavia Combi RS, оснащені системою повного приводу AWD з бензиновим мотором 2,0 TSI, потужністю 230 кінських сил.
Спортивні версії седана і універсала отримали кермування із змінним зусиллям, переналаштовану систему стабілізації, електронне блокування диференціала XDS+, а також систему адаптивного управління шасі.
Ціна на нову Skoda Octavia стартує в Чехії від 407 900 крон (близько 430 000 грн), але яка буде вартість в Україні – поки невідомо.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас