Стало відомо, скільки держава виплатить переселенцям 2017 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки держава виплатить переселенцям 2017 року

Казна та Політика
736
Державна допомога переселенцям, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, запланована в обсязі 3 млрд гривень.
Міністр соціальної політики України Андрій Рева заявляє, що в державному бюджеті на 2017 рік на соціальну допомогу вимушеним переселенцям передбачено понад 3 млрд грн.
“Для внутрішньо переміщених осіб є також спеціалізована виплата за постановою №505 про надання щомісячної адресної допомоги, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг. Так, на ці цілі в державному бюджеті передбачено понад 3 млрд грн”, – сказав міністр.
За словами Реви, переселенці також отримують всі належні їм соціальні виплати. При цьому, за даними Мінсоцполітики, на початок 2017 року в Україні зареєстровано 1,65 млн внутрішньо переміщених осіб, які протягом 2016-го отримали допомогу на суму понад 3,16 млрд грн.
Рева також відзначив, що здійснювати виплати громадянам, які залишилися на окупованих територіях, немає можливості, адже органи соцзахисту і Пенсійного фонду там не працюють. У свою чергу, віце-прем’єр-міністр Павло Розенко заявив, що Україна готова виплатити всю суму пенсій, в тому числі, і за період окупації частини Донецької і Луганської області, але тільки після повернення територій під контроль держави.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас