У США показали новорічний сантамобіль на полозах (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США показали новорічний сантамобіль на полозах (фото)

Технології&Авто
422
Американська компанія White64 розробила віртуальний варіант нового транспортного засобу для Санта-Клауса – безпілотний автомобіль на полозах.
Створена модель отримала назву JNGL64 і являє собою пікап з великим вільним простором для розміщення подарунків. Розробники жартують, що сантамобіль розганяється до 3,676 мільйона кілометрів на годину. Саме таку швидкість повинен мати транспортний засіб Санта-Клауса, щоб встигнути доставити подарунки всім дітям Землі за одну ніч.
Представники компанії підготували спеціальну сторінку в Інтернеті, присвячену новій розробці, а також створили бренд White64 Motors для концептуального автомобіля. На сайті користувач може конфігурувати концепт, вибравши колір автомобіля, статуетку для капота, тип полозів і номерний знак.
Спеціально для забезпечення максимального комфорту для Санта-Клауса розробники передбачили підстаканники з функцією автоматичного підігріву, а також забезпечили автомобіль точкою доступу Wi-Fi.
У США показали новорічний сантамобіль на полозах (фото)
Крім того, концепт оснащений функцією автопілота, яка отримала назву Rudolph Red-Nose Guidance System на честь мультфільму “Пригоди оленяти Рудольфа”.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас