Скільки грошей ви витрачаєте взимку на медикаменти від грипу і ГРВІ для себе і сім'ї? - опитування Finance.UA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки грошей ви витрачаєте взимку на медикаменти від грипу і ГРВІ для себе і сім'ї? - опитування Finance.UA

Особисті фінанси
1364
Грип – гостре респіраторне вірусне захворювання, яке відноситься до найбільш поширених і соціальнозначущіх хвороб. Передбачається, що щороку на грип хворіє понад 45 млн осіб у всьому світі.
Не оминає це захворювання і Україну. Так, грип залишається найбільш масовим інфекційним захворюванням в нашій країні.
Щороку він широким кроком проходиться не тільки по самопочуттю багатьох українців, але через чималі ціни на ліки і по гаманцях.
Портал Finance.UA вирішив поцікавитися у своїх читачів, скільки грошей вони витрачають взимку на медикаменти від грипу і ГРВІ для себе і сім’ї?
Як виявилося, 27% респондентів вдається витрачати на ліки від грипу та ГРВІ для себе і сім’ї менш ніж 500 гривень. При цьому такий самий відсоток опитаних (27%) запевняє, що їхні витрати понад 1 тис. гривень.
Скільки грошей ви витрачаєте взимку на медикаменти від грипу і ГРВІ для себе і сім'ї? - опитування Finance.UA
Що цікаво, 22% наших читачів стверджує, що не купують медикаменти від грипу і ГРВІ, а вважають за краще лікуватися народними засобами.
Від 500 до 1000 гривень з кишені на медикаменти від грипу і ГРВІ для себе і сім’ї взимку змушені діставати 18% наших читачів.
І лише 6% опитаних зазначили, що витрачають понад 5 тис. гривень на лікування.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас