Credit365 - найкращий сервіс онлайн-кредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Credit365 - найкращий сервіс онлайн-кредитування

Кредит&Депозит
33
Компанія Credit365 визнана найкращим сервісом онлайн-кредитування в Україні за версією спеціалізованого видання онлайн-журналу PaySpace Magazine.
Премія PaySpace Magazine Awards присуджується провідним гравцям ринку електронної комерції, платежів і фінансів, FinTech, а також експертам в цих галузях. Володарі призових місць в кожній категорії отримають диплом лауреата, що засвідчує перемогу. А також визнання користувачів. Найближчим часом на сторінках журналу будуть опубліковані інтерв’ю з переможцями в кожній номінації.
Credit365 - найкращий сервіс онлайн-кредитування
Конкурс проводився з 1 листопада по 15 грудня. У рамках конкурсу видання опрацювало близько 200 заявок від компаній, понад 50 заявок від експертів. Під часі відкритого онлайн-голосування лідерів в 19 номінаціях визначали понад 40 000 українських користувачів. У більшості номінацій визначені беззаперечні лідери, а в деяких категоріях учасники отримали рівну кількість голосів, розділивши призові місця.
Credit365 беззаперечно посів перше місце в категорії “Найкращий сервіс онлайн-кредитування”. Ми стали найкращими тільки завдяки лояльності наших клієнтів.
Дякуємо, ми стараємося для вас. Якщо вам потрібно отримати кредит онлайн – звертайтеся. Credit365 протягом кількох хвилин надасть кредит онлайн на карту. Не вагайтеся, якщо вам потрібна позика тут і зараз.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас