Аваков розповів про фінансування системи МВС на 2017 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваков розповів про фінансування системи МВС на 2017 рік

Казна та Політика
340
Бюджет системи МВС на 2017 рік – бюджет прогресу і розвитку. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Зокрема, за словами Авакова, бюджет став таким для Державної служби України з надзвичайних ситуацій, оскільки передбачені витрати в сумі 3878,8 млн грн, що на 1431,5 млн грн більше, ніж у минулому році.
«Ці кошти дозволять підвищити мінімальний рівень заробітної плати з 3100 до 5000 гривень», – зазначив міністр.
У свою чергу, Державна міграційна служба, Національна гвардія і Державна прикордонна служба отримали бюджет для розвитку і зростання.
«Міграційна служба буде виконувати ключове завдання наступного року – забезпечення видачі індивідуальних ID-карт, які прийдуть на заміну старим паспортам. За цим картками, про це ми скажемо трохи пізніше, буде безвізовий в’їзд до деяких країн», – повідомив Арсен Аваков.
Рівень фінансування на 2017 рік Державної прикордонної служби, впевнений Аваков, дозволить підвищити мотивацію працівників і поліпшити професійний розвиток.
«Пункти пропуску ми оснастили сучасними системами, які інтегровані з системами Інтерполу, Європолу та нашими базами. Наш кордон не повинен бути прохідним двором і має відсікати злочинців», – зазначив Арсен Аваков.
За словами міністра, щоб забезпечити динаміку заробітної плати, яку отримуватимуть перепідготовлені офіцери поліції, додаткового фінансування в розмірі 3 млрд. гривень потребуватиме Національна поліція України.
«Ми на цю тему говорили з прем’єр-міністром і депутатськими фракціями. Тому я думаю, що від того, який розвиток матиме бюджетний рік, ми зможемо коригувати фінансування роботи цих органів», – додав голова МВС.
Арсен Аваков зазначив, що бюджет також дозволить до липня 2017 року завершити по всій країні заміну старих МРЕВ на нові сервісні центри.
«По всій системі МВС, а це близько 360 тисяч осіб, ми маємо задовільний бюджет на 2017 рік», – підкреслив глава МВС.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас