OnePlus 3T почнуть випускати в Індії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OnePlus 3T почнуть випускати в Індії

Технології&Авто
1259
Після того, як OnePlus оголосила про початок продажів свого флагманського смартфона 3T в Індії, вона отримала понад 200 000 заявок від охочих придбати його в даній країні. Тепер у компанії побоюються, що не задовольнять настільки високий попит на модель, якщо, як і раніше, будуть везти готові пристрої з Китаю. Єдиний вихід із ситуації — налагодити виробництво OnePlus 3T в самій Індії, що і буде зроблено до початку наступного кварталу. Про це з посиланням на главу індійського підрозділу компанії Вікаса Агарвала (Vikas Agarwal) повідомило напередодні інформаційне агентство Reuters.
Це дозволить OnePlus втрачати менше клієнтів, адже за приблизною оцінкою пана Агарвала, через дефіцит 3T і попередньої моделі обсяги продажів смартфонів бренду в Індії виявилися на 30 % нижчими, ніж могли б бути.
Треба зазначити, що індійський ринок має для OnePlus воістину стратегічне значення, оскільки тут реалізується майже третина продукції, що випускається під цією маркою. Крім того, згідно з підрахунками IDC, OnePlus є третім в Індії постачальником смартфонів вартістю понад $300, поступаючись тільки Samsung і Oppo.
Однак на даний момент немає точної інформації про те, на чиїх виробничих потужностях планується випускати OnePlus 3T в Індії. Як стверджують неофіційні джерела, переговори про партнерство ведуться відразу з декількома підприємствами, включаючи Foxconn.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас