Донецька область прийняла бюджет на 2017 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Донецька область прийняла бюджет на 2017 рік

Казна та Політика
361
Донецька обласна військово-цивільна адміністрація затвердила бюджет області на 2017 рік з доходами і витратами 8,3 млрд гривень.
Про це йдеться в повідомленні Донецької обладміністрації.
У тому числі доходи загального фонду бюджету складають близько 8 млрд гривень (1,6 млрд гривень – власні доходи облбюджету, 6,4 млрд гривень – субвенції з держбюджету), доходи спеціального фонду бюджету – 350 млн гривень (257 млн гривень – надходження в екологічний фонд, 93 млн гривень – надходження бюджетних установ).
Видатки загального фонду бюджету складають 7,6 млрд гривень, видатки спеціального фонду бюджету – 700 млн гривень.
Зокрема, видатки на охорону здоров’я затверджені на рівні 1,3 млрд гривень, освіту – 1 млрд гривень, соціальне забезпечення – 322 млн гривень.
Також у складі зазначених коштів за рахунок коштів субвенції з держбюджету на реалізацію державних програм соціального захисту населення передбачено 4,6 млрд гривень, у тому числі 2,4 млрд гривень – на допомогу сім’ям з дітьми, 2,1 млрд гривень – енергосубвенція, 59 млн гривень – на придбання твердого палива та скрапленого газу.
Проект обласного бюджету було подано і затверджено 22 грудня на засіданні колегії Донецької обладміністрації.
В лютому 2015 року Кабінет Міністрів передав повноваження Донецької обласної ради, Донецької обласної державної адміністрації в частині бюджетних повноважень на період проведення антитерористичної операції.
Згідно із законом “Про військово-цивільні адміністрації”, військово-цивільні адміністрації уповноважені складати і затверджувати місцеві бюджети.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас