Google випустить дві версії флагманських розумних годинників на початку наступного року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google випустить дві версії флагманських розумних годинників на початку наступного року

Технології&Авто
1606
На початку 2017 року Google планує випустити відразу дві моделі розумних годинників, але вийдуть вони не під брендом компанії. Про це в інтерв’ю The Verge розповів Джефф Чанг (Jeff Chang), менеджер продукту Android Wear в Google. За його словами, ці моделі стануть першими з новою версією операційної системи Android Wear 2.0, реліз якої якраз перенесли на наступний рік. Оновлена ОС отримає низку поліпшень в інтерфейсі, але, найголовніше, вона буде підтримувати рідні додатки, які будуть запускатися на самому годиннику, а не транслюватися зі смартфона.
Джефф Чанг не повідомив, хто виступить виробником розумних годинників Google і під яким брендом вони надійдуть у продаж. Раніше компанія просувала тільки свою платформу для розумних годинників, і не намагалася займатися їх випуском спільно з партнерами.
Як стверджує Чанг, на виставці CES 2017 і торговому шоу Baselworld кілька партнерів Google також анонсують свої розумні годинники на Android Wear 2.0. Компанія буде підтримувати ці анонси, бо в цілому оптимістично дивиться на ринок розумних годинників. «Це марафон, а не спринт. Ця категорія продуктів тут з нами, і вона залишиться», — запевняє Чанг.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас