Діамантбанк пропонує корпоративним клієнтам безкоштовне відкриття поточного рахунку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Діамантбанк пропонує корпоративним клієнтам безкоштовне відкриття поточного рахунку

Фондовий ринок
30
Діамантбанк підготував акційні пропозиції для юридичних осіб і підприємців. Тільки до 31 січня 2017 року вони мають змогу безкоштовно відкрити мультивалютний поточний рахунок та підключити системи дистанційного управління рахунками.
Корпоративним клієнтам Діамантбанку доступний повний комплекс послуг і сервісів у рамках як базових тарифів, так і тарифних пакетів «Підприємницький», «Корпоративний 500» та «Власна справа», які насамперед дозволяють оптимізувати витрати на банківське обслуговування.
Серед конкурентних переваг пакетного обслуговування представників бізнесу – оперативне проведення платежів до 17:45, отримання доходу від вільних коштів (депозитні програми від одного дня), купівля-продаж валюти за зовнішньоекономічними контрактами з комісією від 0,1%, зручні зарплатно-карткові проекти, кредитні продукти для підтримки бізнесу (овердрафти, кредитні лінії, фінансовий лізинг), швидкі банківські гарантії (як для участі в тендерах, так і гарантії виконання контракту), персональний менеджер, професійні консультації та індивідуальний підхід, велика мережа відділень – 98 відділень по всій території України.
Водночас акційне відкриття поточного рахунку в Діамантбанку передбачає безкоштовне підключення клієнта до системи «Клієнт-банк» та Інтернет-банкінгу «Diamantpay Business». Завдяки інноваційним сервісам можна швидко й легко управляти рахунками, розпоряджатися коштами з будь-якої точки світу в онлайн-режимі 24 години на добу і 7 днів на тиждень. Крім отримання інформації про стан рахунків, формування виписок та перегляду історії операцій, клієнтам доступні експрес-платежі, платежі в іноземній та національній валюті, оформлення заявок на купівлю й продаж валюти.
З більш детальною інформацією можна ознайомитися на сайті банку або за телефоном: 0 800 308 303.
За матеріалами:
Діамантбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас