Ізраїльські інвестфонди заманюють в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїльські інвестфонди заманюють в Україну

Казна та Політика
467
Ізраїльські інвестиційні фонди розглядають можливість інвестування коштів в Україну. Про це повідомив Євген Шульгін, засновник компанії London Issuing і BinationalForum.
Як зазначив Євген Шульгін, компанія веде переговори з ТОП-5 ізраїльських інвестиційних фондів про відкриття ними в Україні представництв для інвестування в Hi-Tech. Також ведеться робота з найбільшими ізраїльськими групами з побудови інноваційно-навчальної системи в Україні.
“Ізраїлю є чим поділитися в галузі інноваційної освіти школярів, студентів, в академічних напрямках. Ми спілкувалися з представниками Київської адміністрації, з адміністраціями інших міст, у яких є зацікавленість в побудові спільних інкубаторів. Але це не справа 5 хвилин. Ця робота дасть перші результати через 1,5-2 роки”, – розповів Євген Шульгін.
 Як зазначив фінансист, про конкретні проекти ще не йдеться. Переговори знаходяться на початковій стадії – визначення ідей і завдань, які необхідно буде вирішувати для запуску проектів в майбутньому. Віктор Шульгін зазначив, що Київська міськадміністрація на сьогодні виявилася єдиною з усіх, хто визначився з тим, яку ідею хотіли б реалізувати.
“Чиновники зрозуміли, що місто може заробляти на створюваних підприємствах. Зрозуміли, що, надаючи якісь інфраструктурні рішення, місто може натомість отримувати кошти. Законодавство поки погано працює в цьому напрямку, і одне з питань – юридичний напрямок. Але ідея правильна. У принципі, такі моделі треба будувати на базі академій, університетів, інститутів, у яких є наукові бази та лабораторії. Це інфраструктура іншого рівня”, – зазначив Євген Шульгін
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас