Впровадження 3G створює перешкоди для роботи Wi-Fi-обладнання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Впровадження 3G створює перешкоди для роботи Wi-Fi-обладнання

Технології&Авто
832
Інтернет асоціація України (ІнАУ) просить Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ), створити робочу групу для вдосконалення законодавства в сфері користування радіочастотним ресурсом (РЧР), щоб уникнути перешкод при наданні послуг Wi-Fi-мереж.
Як наголошується в зверненні, дані перешкоди викликані несумісною роботою технологічного устаткування технології 3G і Wi-Fi-обладнання, зокрема в діапазоні 2,4 ГГц.
“Від учасників ринку телекомунікаційних послуг ІнАУ стало відомо про те, що після впровадження і розвитку в Україні мереж 3G, оператори телекомунікацій широкосмугового доступу в інтернет, які встановили базові станції та надають послуги Wi-Fi-мережі з використанням РЧР у діапазоні 2,4 ГГц , отримали перешкоди в наданні послуг і проблеми, які виражаються в деградації роботи базових станцій”, – йдеться у зверненні.
В ІнАУ запропонували НКРЗІ залучити для роботи комісії представників провідних операторів телекомунікацій, об’єднань та профільних асоціацій, органів державної влади.
Інтернет асоціація України створена в 2000 році, об’єднує найбільших українських Інтернет-провайдерів, контент-провайдерів, електронні і традиційні засоби масової інформації, постачальників устаткування і громадські організації.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас