Користувачі Nexus 6P відчувають проблеми з раптовим відключенням смартфона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Користувачі Nexus 6P відчувають проблеми з раптовим відключенням смартфона

Технології&Авто
1250
Власники Nexus 6P повідомили про проблему з акумуляторами їхніх смартфонів, які отримали оновлення до Android 7.0. Проблема полягає в тому, що пристрої відключаються, коли у них залишається від 10% до 60% заряду. Наскільки поширена ця проблема – поки невідомо, однак присвячена їй тема на сайті Google вже налічує велику кількість відгуків. Користувачі Nexus 6P вважають причиною проблеми операційну систему Android 7.0, але навіть ті, хто спробував повернутися на Marshmallow, стверджують, що проблема нікуди не поділася.
Деякі звіти стверджують, що заміна батареї значно полегшує ситуацію, хоча і не усуває її повністю.
Описаний випадок найчастіше проявляється в холодному кліматі. Як згадувалося вище, власники повідомляли навіть про випадки відключення смартфона при заряді близько 60%. Неприємний випадок стався з одним користувачем Reddit – у нього виключився Nexus 6P в невідповідний момент, коли він перебував у незнайомому місці. Однак власник смартфона зумів знайти готель і зателефонувати друзям, чиї телефонні номери він пам’ятав напам’ять.
Представники Google вже ознайомилися з проблемою, але дали їй низький пріоритет, і поки немає ніякої інформації про можливе рішення. Гарантійний сервіс Huawei не приймає смартфони з цим дефектом, пояснюючи, що він криється в зміні програмного забезпечення Google, а не в самому пристрої.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас